Pyhännän Vesi Oy

Pyhännän Vesi Oy

Hinnasto

Liittymishinnat

Vesiliittymä

Omakotitalot ja paritalot
1800€/kplMuut kuin okt ja paritalot

1,65€/lask. kerrosala m2

Alin liittymämaksu on
1800€/kplLiittymismaksu käsittää vain liittymän. Tonttijohdon kustannukset ja vesimittaritarvikkeet sekä ensimmäisen vesimittarin asennus kuuluvat kiinteistön omistajan kustannettavaksi.

 
HUOMIO:
 
Asiakkaan ja Pyhännän Vesi Oy:n liittymäkohta on runkoputki ja asiakas on vastuussa koko tonttijohdostaan ja tonttijohtoon kuuluvista liittimistä mukaanluettuina lähtösulkuventtiili ja mahdolliset talvisulut yms.
 
Vesimittari on vesilaitoksen omaisuutta ja asiakas on vastuussa siitä, että mittarin olosuhteet ovat sopivat, eli esim. mittari ei saa olla niin kylmässä tilassa, että se jäätyy.

Käyttöhinnat

KulutusVeroton/ kuutioVerollinen / kuutio
Vesi1,25 €1,55 €

Perusmaksut:

Omakotitalot84,84 € / v 105,20 € / v
Rivitalot, teollisuus2,19 € / yks 2,72 € / yks
Koulut yms.2,19 € / yks2,72 € / yks

E-laskutus

Asiakkaalle: Käytössämme on E-lasku, tietoja löydät täältä.
 
Laskuttajalle:  Vastaanotamme E-laskuja. Tiedot löydät täältä.

Verohallinto on ilmoittanut syksyllä 2011, että Pyhännän Vesi Oy kuuluu tietyissä palveluissa ja ostoissa käänteisen ALV:n piiriin.

Veroviraston ohjaus:
”Pyhännän Vesi Oy myy rakentamispalveluja (tonttijohtojen asennus- ja korjaustöitä) muutoin kuin satunnaisesti ja soveltaa käännettyä verovelvollisuutta silloin, kun osakeyhtiö ostaa putkistoasennuksiin kaivinkonepalveluja tai rakentamispalveluja uusinvestointeihinsa.”

”Hakijaan sovelletaan käännettyä verovelvollisuutta, kun sille myydään kiinteistöihin kohdistuvia rakentamispalveluja tai se ottaa vuokralle työvoimaa rakentamispalvelua varten.”